Over Oane


Ik ben Oane de Hoop, een doorgewinterde  organisator van kleine en grote evenementen, met ruim 26 jaar ervaring in de dagelijkse onderzoekspraktijk van de landbouw en de communicatie daarvan.

Of het nu gaat om een open dag op een landbouwbedrijf, en VIP-bezoek, een beurspresentatie of om een internationaal wetenschappelijk symposium voor wetenschappers en bedrijfsleven: zo’n dag moet voor de opdrachtgevers soepel en zonder kopzorgen verlopen.

Oane “ontzorgt”

Ik ondersteun u precies daar waar u mij nodig heeft tijdens uw event. Ik verzorg graag het hele programma, maar u kunt mij ook inschakelen voor alleen de uitvoerende werkzaamheden op de dag bv als ‘floormanager’ , begeleiding van de bedrijvenbeurs of de publiciteit na afloop. Ik maak of regel fotoreportages en videoproducties , of schrijf daarvoor nieuwsberichten. Folders of posters erbij? Ook dat is geen probleem binnen mijn netwerk ken ik veel professionals  die affiniteit met landbouw hebben en direct snappen wat uw boodschap is.

Breed netwerk in de landbouw

De afgelopen jaren heb ik een breed netwerk in de landbouw zowel dier als plant opgebouwd.
Voor een excursie naar een proefbedrijf of een bijeenkomst over een specifiek (agrarisch) onderwerp, zoek ik de juiste specialisten bij elkaar uit mijn netwerk en breng iedereen met elkaar in contact. Bijeenkomsten niet alleen op vergaderlocaties, maar ook op bijzondere locaties zoals bijvoorbeeld landbouwschuren.

De touwtjes in handen

Ik houd alle touwtjes rondom uw event stevig in handen en onderhandel met alle betrokken partijen, waaronder zaaleigenaren, cateringbedrijven, tentenverhuurders, drukkers en beursmanagers. Het is iedere keer weer een mooi proces om het beschikbaar budget optimaal te gebruiken.

Organisatietalent met landbouwervaring

Mijn eigenschappen zijn van nature: betrokken, verantwoordelijk, improviseren en flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit, organisatietalent met een breed netwerk in de praktische (biologische) landbouw, de onderzoeksinstituten en bovendien inhoudelijk geïnteresseerd.