Event organisatie


IMG_7003 (NXPowerLite)OANEvents organiseert events  voornamelijk binnen de landbouwsector. Van workshops en lokale open dagen tot internationale congressen en symposia. OANEvents zorgt dat elk event op rolletjes loopt.

Kleinschalige evenementen en workshops

Een kleine workshop in een veldschuur om de juiste sfeer te creëren voor het beste resultaat.

 “Die strobalen gaven nét dat extra om ons bij het onderwerp te houden

Internationale symposia en congressen

Jaarlijks organiseert OANEvents meerdere (meerdaagse) internationale symposia van 100 tot 300 deelnemers. Met hulp van bijvoorbeeld werkstudenten of met uw eigen medewerkers. OANEvents kan de hele of de gedeeltelijke organisatie vooraf en op de dag zelf verzorgen. OANEvents heeft een online betaal- en registratiesysteem in beheer die gemakkelijk met een link op uw eigen website wordt geplaatst. Betalingen zijn mogelijk met creditcard, IDEAL via bankoverschrijving of andere betaalopties.  Deelnemers ontvangen na registratie direct een betalingsbevestiging of een nota per mail, gemakkelijk, snel en betrouwbaar.

 “Zo’n groot event organiseren dat kan Oane gewoon

Open dagen met bedrijvenmarkt

Een open dag met een bedrijvenmarkt en alles wat daar bij komt kijken:

  • selectie bedrijven
  • deelnamepakketten samenstellen
  • uitnodiging en inschrijving
  • publiciteit
  • planning en uitvoering
  • facturatie achteraf

Mijn werkwijze

Ik blijf altijd rustig en reserveer voldoende tijd om onverwachte gebeurtenissen op te lossen, bijvoorbeeld bij een haperende presentatie, een spreker die later komt opdagen, of andere (logistieke) problemen.

 “Oane zegt altijd: als er wat fout gaat, ‘dan doe ik iets’. Ik lig nu nooit meer wakker van te voren; met die gedachte komt het allemaal wel goed